Gravura lemn

Gravura lemn – reprezinta una dintre cele mai populare aplicatii ale gravurii laser deoarece cuprinde foarte multe produse diferite. De la dulapuri la rame foto si manere pentru cutite, gravura lemnului este folosita in aproape fiecare categorie de prelucrare a lemnului peste care veti da. Indiferent de lemnul cu care lucrati, de esenta tare, MDF, placaj, nuc, cires, putem grava imagini uimitor de complicate cu gravorul laser. Diferite tipuri de lemn vor oferi aceleasi imagini efecte diferite in urma gravurii.

Gravura laser a lemnului este una dintre cele mai bune optiuni pentru gravare. Nivelul ridicat de precizie si consistenta lentilei laserului duc la o gravare foarte delicata si complicata care depaseste asteptarile chiar si a celor mai pretentiosi artisti.

Utilizari pentru gravura lemn

Gravura laser in lemn este folosita pentru proiecte exceptionale care implica litere detaliate, design-uri personalizate si modele, chiar si opere de arta si imagini. De la proiecte ca si hobby, cadouri pentru familie si cei dragi, la opera de arta profesionala, rame, produse de vanzare cu amanuntul sau materiale de marketing personalizate si mult mai mult, gravarea laser reduce cantitatea de timp si munca pentru proiecte speciale in timp ce ofera cele mai bune rezultate posibile.

Meniu